Читај ми!

Хитлер живео са мелескињом, умро у 95. години?!

Ауторка књиге „Хитлер у Бразилу – Његов живот и његова смрт“ тврди да је Адолф Хитлер успео да побегне из Немачке и пребаци се у Јужну Америку где је живео све до смрти 1984. године, и то са мелескињом. Власти су одлучиле да ексхумирају посмртне остатке из гроба за који се претпоставља да је место почивалишта нацистичког вође.

Цео свет је веровао да је Адолф Хитлер извршио самоубиство у свом бункеру пред крај Другог светског рата, док су се водиле одлучујуће битке за Берлин, пише портал Дејли мејл.

Али нова  књига „Хитлер у Бразилу - Његов живот и његова смрт“ (Hitler in Brazil - His Life and His Death) Симоне Рене Гареро Диас која се недавно појавила, говори управо супротно.

Наиме, постоје индиције да је Хитлер успео да побегне из Немачке и пребаци се у Јужну Америку где је живео све до 1984. године, када је умро у једном малом бразилском граду близу државне границе са Боливијом.

Ауторка књиге о Хитлеру тврди да је Адолф прво дошао у Аргентину, а након тога је прешао у Парагвај и то све са циљем да пронађе закопано благо преко мапе коју су му уступили ватикански савезници.

Ствари иду толико далеко да се у књизи чак тврди да је нацистички вођа остварио љубавну везу са мелескињом, да је са њом живео све време и да је преминуо мирно у својој 95. години живота.

Локалне власти су одлучиле да реагују на ову тврдњу, тако што ће дозволити ексхумацију посмртних остатака из гроба за који се претпоставља да садржи земне остатке Адолфа Хитлера.

Урадиће се ДНК анализа и на тај начин ће се потврдити или одбацити тврдње аутора ове надасве занимљиве и невероватне књиге.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије