Читај ми!

Вода у Босанским пирамидама је „енергетски жива“

Светски истраживач молекуларне структуре воде Масару Емото из Јапана испитивао је воду у Босанским пирамидама и утврдио је да има правилну структуру и да је „енергетски жива“, што значи да је изложена позитивним вибрацијама.

Водећи светски истраживач молекуларне структуре воде Масару Емото из Јапана, своју каријеру посветио је проучавању воде као живе материје на коју утичу музика, енергије, осећаји, интонације или вибрације.

Недавно је испитивао воду у Босанским пирамидама и утврдио је да има правилну структуру и да је „енергетски жива“, наводи се на сајту Пирамидасунца.ба.

Емото је усавршио и технику фотографисања кристалних структура воде, те је објавио неколико књига о овој тематици.

Масару је безброј пута до сада потврдио теорију да се вода понаша као живо биће, мењајући кристалну структуру зависно од различитих утицаја.

Постао је светски славан када је утврдио да је вода дубоко повезана с индивидуалном и колективном свешћу.

Примера за ово је безброј, а најпознатији су они који се вежу за молитве, љубав, доброту, духовну музику.

Наиме, Емото је узорке воде с различитих локација у свету снимао без интервенција, али и узорке које је излагао различитим утицајима попут будистичке молитве, Моцартових дела или хеви-метал музике.

Резултати су били запањујући. Вода која је била изложена молитвама или позитивним емоцијама, формирала је правилне кристалне структуре, док би структуре воде изложене негативним емоцијама биле у потпуном хаосу.

Исто важи и за природну изворску воду која има правилне структуре и воду из славине из градског водовода чија је основна одлика хаотична структура.

Незаобилазно је овде споменути и да се, врло логично, намеће питање какав утицај на наш организам има, рецимо, „енергетски мртва“ и хаотична вода из славине.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво