Читај ми!

На први поглед оловка, кад оно...

Некада генијалност лежи у једноставности. У случају оловке "Polar", коју је осмислио Ендрју Гарднер, то је свакако тачно. Простом силом магнета оловка направљена од неколико делова може да послужи својој првобитној сврси, за писање и цртање, али се врло лако претвара и у шестар, наруквицу или занимацију.

Ендрју Гарднер дошао је на генијалну идеју како да од сасвим обичне, свакодневне ситнице направи фантастичну ствар.

Користећи ништа друго до снаге магнета, од оловке је направио вишенаменско средство које може да служи као хемијска оловка, оловка за цртање, шестар, наруквица или занимација.

Своју генијалну идеју Ендрју је направио пре више од пола године, а средином септембра 2013. потражио је инвеститоре и финансијску помоћ на сајту Kikstarter да би могао да започне комерцијалну производњу.

Његова оловка "Polar" постала је тако тражена да је за само три недеље сакупио 817.000 долара за покретање бизниса са необичном оловком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво