Читај ми!

Јокић о учешћу у Паризу: Не знам, видећемо

Ас Денвер нагетса Никола Јокић на конференцији за новинаре после елиминације у плеј-офу одговорио је на питање о учешћу на Олимпијским играма у Паризу.

Денвер је поражен на свом терену од Миенсота тимбервулвса у седмој утакмици друге рунде Запада са 98:90. 

Нагетси су почетком треће деонице имали предност од 20 поена, онда је уследио суноврат.

"Погађали су, имали су много скокова у нападу. Ми нисмо могли да погодимо ништа од отворених шутева. И то се дешава, али то је и до њих, најбоље одбране у НБА лиги", рекао је Јокић.

Научили су лекцију колико је тешко одбранити титулу, али на тежи начин.

"Многи тимови никад нису одбранили титулу. Драго ми је што смо имали прилику да чујемо наша имена када се на разгласу обраћају првацима. А шта сада? Морамо да постанемо бољи индивидуално, тимски и тренерски. Да будемо савршени како бисмо опет освојили прстен", истакао је "Џокер".

Нагетси су шутирали 8/33 за три поена.

"Морали смо да погађамо, ја сам промашио осам тројки, Мари такође, Портер пет. Данас без погодака са дистанце не можеш да победиш", истакао је Никола, који је потом упитан о учешћу за националну селекцију на Олимпијским играма у Паризу.

"Не знам, видећемо, морам да размислим", рекао је Јокић.

Уделио је комплименте играчима из супротног табора.

"Они су селектирани тако да нас победе. Два ол-стара, два елитна дефанзивца, Конли је можда најпотцењенији играч у НБА, он је одличан. У Разу Риду имају најбољег играча са клупе у лиги. Ту су Андерсон и Вокер. Могу да играју на различите начине", навео је Јокић.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије