King Supreme и Seduction су овогодишњи новитети богате Фриком понуде

Крените на необично путовање и препустите се чарима нових "King" укуса

Најишчекиванији тренутак за све љубитеље десерта на штапићу је отварање сладоледне сезоне коју је Фриком ове године обогатио с две нове сензације  "King Supreme" и "King Seduction". Ради се о комбинацијама укуса које ће свакога одушевити експлозијом и пуноћом укуса.

„'King' је за нас одувек био више од сладоледа, а ту важност и симболику настојимо да пренесемо нашим потрошачима на више начина. Лансирањем два нова 'King' укуса ове године славимо иновацију, креативност и неуморну потрагу за новим искуствима. Како бисмо приказали управо то искуство, представили смо нову комуникациону платформу Escape the ordinary. Ово је прича о јединственом путовању кроз текстуре и укусе на које вас води сваки нови залогај 'King' сладоледа. Готово нестварно место саткано од скривених жеља на које се увек можете вратити. Међутим, не стајемо само на овоме. Наша највећа иновација тек следи, а то заиста показује нашу преданост и посвећеност 'King' бренду, стварању нових трендова и померању граница“, поручио је Миодраг Маринковић, бранд девелопмент директор за категорију сладоледа у "Adriatic" кластеру компаније "Nomad Foods", коме припада и Фриком.

Укуси којима је тешко одолети

"King Supreme" доноси савршен баланс слане карамеле, једног од најпожељнијих укуса на свету. Сладолед је обогаћен млечном карамелом, умотан у укусан прелив од слане карамеле, белу чоколаду с укусом карамеле и хрскаве комадиће кекса, стварајући неодољиву комбинацију укуса и текстура.

За љубитеље воћних укуса, ускоро у замрзиваче долази и "King Seduction". Хрскави спољашњи слој препознатљиве King чоколаде с комадићима бадема, сладолед с укусом панакоте, уз средишње пуњење јагоде чине "King Seduction" савршеним избором за све љубитеље кремастих текстура и освежавајућих укуса.

Јединствено King искуство и бег од свакодневице

Нове "King" сладоледе прати и нова комуникациона платформа King Escape the ordinary, осмишљена како бисмо у потпуности дочарали иновативне укусе "King" сладоледа. Сa Escape the ordinary позивамо вас да зароните у свет маште, свет препун неодољивих ужитака.

Кроз причу о свету маште у који наши потрошачи урањању сваким залогајем "King" сладоледа, настојимо да пренесемо јединствено путовање кроз укусе и текстуре, славимо иновацију, креативност и неуморну потрагу за новим искуствима.

Позивамо вас да завирите у готово нестваран свет, изграђен на машти, где се остварују све ваше жеље. Свет који је увек ту, чека само вас и увек му се можете вратити. Пригрлите ужитак паузе од рутине и препустите се чарима "King" сладоледа.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије