Читај ми!

Сферопулос пред финала АБА лиге: Фокус је на првом мечу, не на серији

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је да ће атмосфера током финалне серије АБА лиге против Партизана бити сјајна и позвао навијаче да свима покажу спортску културу. 

Црвена звезда у понедељак од 20:30 дочекује Партизан у дворани "Александар Николић" у првом мечу финалне серије која се игра до три победе.

"Целе сезоне тренирамо и напорно радимо како бисмо дошли до финала. Имамо предност домаћег терена и желимо да максимално фокусирано уђемо у утакмицу и играмо нашу игру", рекао је Сферопулос за клупски сајт. 

Грчки стручњак одлично познаје Партизан против кога ове сезоне као тренер има три везане победе у свим такмичењима, после два стартна пораза.

"Знамо шта је потребни да радимо, играмо против великог ривала. Ми знамо њих, они знају нас и даћемо најбоље да победимо у првој утакмици. Фокус је на првом мечу, не целој серији", додао је Сферопулос.

Посебно се Сферопулос осврнуо на навијаче Звезде.

"Желим да позовем навијаче да дођу и подрже нас. Знамо да ће атмосфера бити сјајна. Желим да свима покажемо нашу спортску културу", закључио је Сферопулос.

четвртак, 13. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије