Читај ми!

Digitalk догађај у Зрењанину од 18. до 21. априла – четири дана разоткривања дигиталних тајни

Зрењанин ће 10. пут бити центар окупљања дигиталне заједнице Србије. Током четири дана "Digitalk" догађаја, од 18. до 21. априла, кроз богат програм са врхунским стручњацима, посетиоцима ће бити представљени најновији трендови које намеће брзи развој технологије, као и механизми пословања који су развијени у дигиталном окружењу или су последњих година захваћени дигиталном трансформацијом.

Digitalk догађај у Зрењанину од 18. до 21. априла – четири дана разоткривања дигиталних тајни Digitalk догађај у Зрењанину од 18. до 21. априла – четири дана разоткривања дигиталних тајни

Од четвртка, 18. априла па до недеље 21. априла, Зрењанин ће поново бити домаћин великог Digitalk догађаја који и ове године чине две целине: E-Commerce Days, програмски део посвећен електронској трговини која ће окупити читав е-комерц екосистем, док други део чини Digitalk konferencija, где ће се током три дана публици презентовати преко тридесет предавања и прича успешних технолошких предузетника и представника великих технолошких компанија.

Ово ће бити десети, јубиларни пут да Зрењанин окупља српски дигитални екосистем, а трећу годину под именом Digitalk, пројекат који воде истакнути чланови дигиталне заједнице, Влада Ковач, Иван Минић и Витомир Огњановић.

Овај догађај окупља годинама на стотине посетилаца, а поред пролећног издања које се сваке године одржава у Зрењанину, Digitalk има и своје јесење издање у Нишу.

Јединствени по свом концепту, аутентичном и релевантном садржају, Digitalk догађаји имају за циљ да публици кроз програм приближе важне теме у вези са пословањем у дигиталној економији и помогну публици да стекну нова знања и увиде који им могу помоћи да своје пословање прилагоде условима које дигитална економија намеће: спој технологије и бизниса, динамично пословно окружење и пословање које, захваљујући дигиталним технологијама и интернету, локална тржишта повезује у глобално. 

E-Commerce Days представља највеће годишње окупљање овог екосистема, а како је електронска трговина у тренду високог раста након пандемије, значај оваквих окупљања је изузетан. Посебно је важна чињеница да овај догађај окупља све чиниоце који чине е-комерц ланац, од платних институција, дигиталних платформи за онлајн куповину, до компанија које се баве логистиком, аналитиком и тзв. перформанс маркетингом, те на тај начин посетиоци имају једну комплетну слику у ком правцу се ова индустрија креће.

Digitalk конференција по неписаном правилу окупља младе професионалнце који схватају значај технологије и потребу да се у новим тржишним условима гради другачији начин размишљања који узима у обзир све технолошке промене и иновације у бизнису.

Каријерни пут младих, али и вођење бизниса данас изискују неке нове вештине и начин размишљања, а управо то ће кроз предавања, студије случаја и панел дискусије учесници моћи да чују на Digitalk конференцији.

Кровна теме целог Digitalk догађаја, како E-Commerce Days-а, тако и Digitalk конференције свакако је вештачка интелигенција која се наметнула као тема број један у последње две године. 

Како искористити ову технологију, које све могућности пружа, како се прилагодити технологији и искористити је на најбољи могући начин, посетиоци ће моћи да чују од врхунских стручњака који су већ стекли довољно искуства да могу своја знања пренети и публици која се буде окупила у Зрењанину.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво