Читај ми!

Фудбалер ИМТ-а са маском лика из цртаћа - необична прослава гола у Суперлиги Србије

Фудбалери ИМТ-а славили су над Вождовцем на "Крову" против Вождовца са 2:1 у мечу плеј-аута Суперлиге Србије, а нарочиту пажњу је прикупио стрелац победничког гола за "трактористе" Милош Луковић никад виђеном прославом поготка на овим просторима.

Луковић је голом из пенала у 51. минуту донео преокрет својим играчима и поставио, испоставило се и коначан резултат.

Занимљивије од самог гола је прослава приликом које је Луковић ставио маску на главу. Млади фудбалер је био инспирисан ликом из аниме цртаћа "Наруто" Oбитом Учихом, који је специфичан управо по таквој маски.

Први су до гола дошли "змајеви", стрелац је био Џуниор Флемингс у 16. минуту. Изједначио је Ирфан Зуфлић три минута касније. Потом је у другом полувремену уследио Луковићев моменат.

ИМТ са 41 бодом има два више од Јавора у зони баража. У последњем колу гостују код Спартака. Вождовац је претпоследњи са 35 бодова и за крај сезоне дочекује Радник из Сурдулице.

Фудбалери Железничара из Панчева савладали су данас Нови Пазар 3:1 у утакмици петог кола плеј-аута и направили велики корак према опстанку. Меч је нарочито био интересантан због инцидента прве звезде и бившег репрезентативца Србије Адема Љајића, који је под дејством алкохола правио неред у хотелу у Београду ноћ пре.

Јавор савладао Раднички у Нишу 2:1.

Ретултати шестог кола плеј-аута Суперлиге Србије:

ИМТ - Вождовац 2:1
Железничар - Нови Пазар 3:1
Раднички Ниш - Јавор 1:2
Радник - Спартак

 

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије