Читај ми!

Челси бољи од Брајтона, Јунајтед савладао Њукасл

Фудбалери Челсија победили су на гостујућем терену Брајтон 2:1, у утакмици 34. кола Премијер лиге. Манчестер јунајтед је тријумфовао против Њукасла на свом терену 3:2.

Челси је остварио четврту узастопну победу, а укупно 17. у лиги. Тренутно има 60 бодова и заузима шесто место на табели које води у квалификације за Лигу конференција. Три бода више има Тотенхем на петој позицији које води у Лигу Европе. Брајтон је уписао 13. пораз и 10. је на табели Премијер лиге са 48 бодова.

Лондонски тим је повео у 34. минуту голом Кола Палмера, а разлику је удвостручио Кристофер Нкунку у 64. минуту. Коначан резултат дело је Данија Велбека у осмом минуту надокнаде времена. Челси је утакмицу завршио са десеторицом играча, Рис Џејмс је добио црвени картон у 88. минуту.

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су на свом терену Њукасл јунајтед са 3:2.

Јунајтед је до вођства стигао голом Кобија Мејнуа у 31. минуту, а резултат је изједначио Ентони Гордон у 49. Нову предност "црвеним ђаволима" донео је Амад Дијало поготком у 57. минуту, а трећи гол постигао је Расмус Хојлунд у 87. минуту. Коначан резултат поставио је Луис Хол из Њукасла у другом минуту надокнаде времена.

Обе екипе имају по 57 бодова и остале су у игри за пласман у квалификације за Лигу конференција, Њукасл је седми, а Јунајтед се налази на позицији испод.

Били су то заостали мечеви Премијер лиге, а најбоље су прошли играчи Челсија у борби за место које води у Европу.

недеља, 02. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије