Читај ми!

Вучић: Молим грчку браћу и пријатеље да буду уздржани

Председник Србије Александар Вучић позвао је Грчку да у четвртак буде уздржана на гласању о резолуцији о Сребреници у Генералној Скупштини Уједињених нација. "Верујем у многе друге да ће показати својим гласом колико поштују своје српске пријатеље и позивам их да буду уздржани, знам да не могу да буду против", написао је Вучић на Инстаграму buducnostsrbijeav.

Председник Александар Вучић верује да Грчка можда ипак неће гласати за резолуцију.

"Радили смо напорно и имамо много пријатеља. Многима је тешко и многи су под великим притиском. Појавиле су се вести као да је сигурно да ће Грци да гласају за резолуцију. Ја не верујем у то, ја верујем у наше грчке пријатеље верујем у нашу грчку браћу и верујем у многе друге да ће показати својим гласом колико поштују своје српске пријатеље и позивам их да буду уздржани, знам да не могу да буду против", навео је Вучић у видеу објављеном на Инстаграму и додао:

"Хвала свима у нашој земљи, у нашој Србији. Позивам све наше пријатеље да подигну глас у заштиту малих слободарских народа који немају већу заштиту од Генералне скупштине УН. Хвала свим грађанима Србије на огромној подршци, и као што рекох нема назад, иза нас је само Србија. Тако да - победиће Србија!"

понедељак, 03. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије