На вечери код: Зија Валентина

Вечити дечак сарајевске музичке сцене, оснивач и вођа групе Валентино, Зијо се показао као шармантан, духовит и врло сналажљив домаћин а успут је својим песмама и одушевио чланове Бибер екипе.

Зијо се подсетио родног Сарајева, музичких почетака али и открио зашто мисли да су мушкарци бољи кувари и признао какав је џентлмен. Његова лепша половина, глумица Марта Келер је испричала како су се она и познати рокер упознали, па и објаснила колико су супружници различитог темперамента.

Зијо је и на пијаци био духовит какав јесте док су и његови гости остали верни традицији па се ни овога пута нису скупили сви у исто време.

Кога су тражили у Escape room-у и како су се снашли у овој све популарнијој "Игри бекства из собе" видећете пре праве босанске вечере коју им је Зијо приредио.

Да ли је кромпир само декорација уз месо, какве су јапанске баклаве и како се на шпанском каже фритеза чућете током вечере на којој су Неда Украден, Ванеса Шокчић, Јелена Јовичић, Франо Ласић, Звонко Марковић и Слободан Шаренац заиста уживали а кога је и зашто Зики изабрао за следећег домаћина... погледајте у овој емисији На вечери код Зија Валентина.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије