Читај ми!

Надал: Нисам спреман за Ролан Гарос, време је да донесем одлуку

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је после елиминације у Риму да се тренутно не осећа потпуно спремно за Ролан Гарос, али да ће учинити све да се његова форма поправи.

Надал је поражен од седмог тенисера света Хуберта Хуркача у друго колу са 6:1, 6:3. Шпанац је испраћен са терена овацијама као да му је ово последње учешће.

"Ако мене питате, много је већа шанса да ми ово буде последњи пут овде у Риму. Никада нисам рекао да ће ми ово бити последњи пут овде. 98 посто је могуће, али никада не бих рекао да сам сигуран. Овде имам друга осећања, друго је време. Нисам очекивао никакву церемонију. Ако бих отишао у пензију, надам се да ћу и наредних година имати прилику да се поздравим са свима овде”, рекао је десетоструки првак Рима.

"Не желим још да доносим одлуку. Постоје два могућа пута. Ако морам да кажем на који начин нагињем, то је да покушам да играм и дам све од себе. Нисам могао да не играм најважнији турнир у свом животу", рекао је Надал.

Приближава се Ролан Гарос за "краља шљаке".

"Мислим да нисам спреман да се такмичим на Ролан Гаросу због онога што сам урадио данас. Остале су две недеље, учинићемо све да променимо ситуацију. Иако ми је тешко, фрустрирајуће, осећам се ближе покушају. 'Заглавио' сам се, али даћу све од себе ове две недеље", навео је надал и додао:

"Време је да донесем одлуку у случају да не могу да играм Ролан Гарос", истакао је Надал.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије