Читај ми!

Нађ: Чукарички је добар тим, али верујем у своју екипу

Тренер фудбалера Партизана Алберт Нађ рекао је уочи меча са Чукаричким да верује у своју екипу и да верује да су играчи свесни задатка који би требало да испуне.

Фудбалери Партизана гостоваће у петак од 18.30 екипи Чукаричког у 36. колу Суперлиге Србије, односно у шестом колу плеј-офа.

"Играћемо против екипе која у последње време има позитивнији скор у односу на нас. Прошле године смо од њих изгубили у последњем колу регуларног дела сезоне, као и у првом колу плеј-офа и онда смо ушли у лошу серију. На крају смо завршили на четвртом месту на табели", рекао је Нађ на конференцији за медије.

Додао је да је свестан важности меча.

"Сви смо ми свесни да су нам ове две утакмице до краја сезоне веома битне. Сигурно је да ће нам бити тешко на Брду онолико колико ми будемо дозволили да нам буде тешко. Верујемо у то да можемо да направимо резултат. Чукарички је врло незгодна екипа, бори се за место које води у европска такмичења, али ми добро знамо који је наш циљ", додао је тренер Партизана.

Потом је објаснио осцилације у игри Партизана.

"Мислим да ту постоји једна психолошка баријера. Играчи су професионалци, требало би да верују у себе, верујемо у њих. Надам се да ће изаћи на терен против Чукаричког као против Напретка. Пробаћемо да наметнемо свој ритам, али морамо и да обратимо пажњу на транзицију Чукаричког", навео је тренер Партизана.

Саопштио је да капитен Светозар Марковић неће играти до краја сезоне.

"Још нисмо одлучили који ће се тим супротставити Чукаричком. Сви играчи су на располагању осим Марковића и Фредерика Канутеа, покушаћемо да направимо тим и екипу која може да направи резултат на Брду", истакао је Нађ.

Партизан је тренутно други на табели плеј-офа СЛС са 74 бода, док је Чукарички шести са 57.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије