Читај ми!

Милојевић: Сигуран сам да ће бити занимљив меч, очекујем велики број навијача

Тренер фудбалера Црвене звезда Владан Милојевић уочи меча против Напретка у 36. колу Суперлиге Србије истакао да очекује лепу атмосферу на гостовању у Крушевцу. Похвалио је подмлађени тим супарника и сигуран је да ће бити занимљива утакмица.

Милојевић је констатовао да његов тим у меч улази растерећен и очекује да ће приказати одличну игру пред пуним гледалиштем.

”Увек је лепо играти у Крушевцу, то је фудбалски град и публика тамо воли добру игру. Очекујем велики број навијача на стадиону, а што се резултата тиче, они ће сигурно бити растерећени", изјавио је Владан Милојевић.

Утакмица између Напретка и Црвене звезде биће одиграна у четвртак од 19 часова у Крушевцу.

"Напредак има младих играча уз пар искусних који праве разлику, тако да сам сигуран да ће бити занимљива утакмица. Што се тиче њиховог пораза од Војводине, не гледамо то тако, свака утакмица је за себе", рекао је Милојевић, преноси званични сајт Црвене звезде.

Он је истакао да је Звезда фокусирана на читав тим Напретка.

"Мајдевац је играч који завређује пажњу, али ми смо фокусирани на читав тим Напретка, а не на појединца. Увек тако размишљамо", додао је тренер Звезде.

Милојевић је навео да ће после данашњег тренинга видети на кога ће од играча моћи да рачуна за дуел у Крушевцу.

"Имамо малих проблема, тако да ћемо видети данас после тренинга ко ће путовати у Крушевац. Видећете сутра ко ће од бонуса бити на терену", закључио је Милојевић.

Црвена звезда је прва на табели плеј-офа СЛС са 90 бодова, док је Напредак осми са 40.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије