Натхо: Свака утакмица је за нас финале, тешко је играти пред празним трибинама

Фудбалер Партизана Бибарс Натхо каже да је за његов тим свака утакмица до краја сезоне као финале. Позива навијаче да подрже екипу и истиче да није лако играти пред празним трибинама.

Фудбалери Партизана су у недељу на свом терену победили лучанску Младост резултатом 3:0 у мечу 35. кола Суперлиге Србије. Црно-бели се два кола пре краја сезоне налазе на другом месту на табели са 74 бода - два више од ТСЦ-а, са којим ће се борити за пласман у квалификације за Лигу шампиона.

Партизан је прекинуо низ од шест утакмица без победе и уписао први тријумф откако је шеф стручног штаба постао Алберт Нађ. Први гол на мечу постигао је Бибрас Натхо.

"Када не победите шест утакмица, онда је то увек проблем. Променили смо у међувремену тренера, самим тим и многе ствари у игри и нормално је да је потребно време да се и ми прилагодимо. Не мислим да је јучерашња утакмица била лоша. Прво полувреме је у целости било на њиховој половини. Нису могли да пређу 30 метара, док је друго полувреме било отвореније, где су и они направили три до четири шансе. Када све саберете, у последње две утакмице смо креирали много шанси", рекао је Натхо за званични сајт клуба.

"Желимо да су и навијачи и клуб уз нас"

Израелац је позвао навијаче Партизана да подрже играче.

"Током читаве сезоне се боримо да нешто постигнемо и онда је веома тешко доћи на стадион и играти пред празним трибинама. Желимо да су и навијачи и клуб уз нас јер овај моменат није лак, али се трудимо и трудићемо се да дамо све најбоље. Надамо се да ће бити довољно на крају", истакао је фудбалер Партизана.

Црно-бели ће до краја шампионата Србије одиграти још два меча. Прво ће гостовати Чукаричком, а потом ће на свом терену дочекати Раднички из Крагујевца.

"Свака утакмица је сада за нас као финале у којем морамо победити. Играти против Чукаричког никад није лако - тежак терен, добар тим. Морамо да гледамо себе, верујемо у себе и одрадимо посао", истакао је Натхо.

Нагласио је да свака победа ствара самопоуздање.

"На прошлим утакмицама смо примили много голова. Радимо на томе на тренинзима, радимо на многим новим стварима и уз то се трудимо да исправимо оне које нису у прошлости биле добре за нас. Надам се да ће бити добро", закључио је Натхо.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије